Söimme äsken kana-pastasalaatin lounaaksi ja hyvää oli. Tätä tulee varmaankin tehtyä uudelleenkin.
Resepti löytyy täältä: https://www.valio.fi/reseptit/kana-pastasalaatti/
Laitoin aluksi pastan kiehumaan.
Sitten raastoin sitruunankuoren toissapäiväisistä sitruunanpuolikkaista. Päädyin silloin laittamaan niin vähän sitruunan siihen liian hapokkaaseen kastikkeeseen, että laitoin puolikkaat jääkaappiin. Vähän sotkuista hommaa raastaa niiden kuorta...
Pilpustin myös pari valkosipulinkynttä.
Paistoin broilerinpalat pannulla ja lisäsin sitten sitruunankuoren, -mehun sekä valkosipulin niiden joukkoon. Vähän suolaa ja pippuria.
Sitten kaadoin babypinaatit broilerinpalojen päälle ja annoin levyn olla vielä hetken päällä. Sen jälkeen vedin pannun sivuun ja jätin odottamaan.
Huuhtelin kypsyneet pastat viileällä vedellä ja kaadoin takaisin siivilästä kattilaan.
Söimme pari tuntia myöhemmin. Tämä salaatti syödään kylmänä tai haaleana, joten tämä oli tarkoituksellista.
Sekoitin sitä ennen pari ruokalusikallista punaista pestoa (vähän jouduin katseellani etsimään sitä kaupasta, mutta löytyi! Minulle uusi tuote.) kermaviiliin ja sekoitin pastan joukkoon.
Vielä viipaloin puoli avokaadoa ja sitten oli aika koota annos lautaselle. Hyvää oli!
Kommentit
Lähetä kommentti